Søg

Børnelitteratur som kan åbne mod verden

25.04.2017

I en tid, hvor det kræves af børn og unge, at de involverer sig og tager stilling til verden omkring dem, giver den moderne børne- og ungdomslitteratur en håndsrækning. Børn og unge kan gennem litteraturen få hjælp og begreber til at forstå sig selv, og den omskiftelige verden vi lever i.

Nordspråk inviterer lærere, lærerstuderende og andre interesserede til et eventyrligt kursus, hvor Malin Klingenberg, Mette Hegnhøj og Simon Stranger, som alle var nomineret til Nordisk Råds Børne- og ungdomslitteraturpris i 2015, samt Brynhildur Þórarinsdóttir, som fik Den Nordiske Børnebogspris i 2007 vil fortælle om, hvordan børne- og ungdomslitteratur kan åbne mod verden.

Men hvordan skal vi engagere eleverne i litteraturen? Dette spørgsmål tager anden halvdel af “Børnelitteratur som kan åbne mod verden” fat på. Igennem workshops og oplæg af erfarne didaktikere og forskere, vil kursusdeltagerne komme hjem med rygsækken fyldt med konkrete undervisningsmetoder og ideer til at bruge i undervisningen mandag morgen. 

Der er et begrænset antal pladser på kurset, så book en plads idag.

Hold dig orienteret på Nordspråks hjemmeside for information om tilmelding og program.

TILMELDINGSFRIST:  10.  august  2017. Tilmelding skal ske via www.nordsprak.com

DATO15-17.september 2017

STEDStockholm. Scandic Upplands Väsby, Hotellvägen 1, 19435 Upplands Väsby

PRIS1200 DKK inkluderer kost, logi og udflugt

 

 

Billeder

image