Søg

SKAM set med mediebriller!

19.04.2017

SKAM set med mediebriller’ er det andet ud af tre arrangementer om SKAM, som Fondet for Dansk-Norsk Samarbejde holder på Schæffergården i foråret! 

Arrangementerne er en hyldest fra et SKAMbidt Danmark, og skaber et rum for diskussion omkring SKAMs tematikker, mediestrategi, betydning og fremtidige muligheder i Danmark og ikke mindst der hvor du kan få svar på dine SKAM-spørgsmål og samtidig nyde ægte kos og fiskekaker!  Se også omtale på DR.

Er SKAM nyskabende på den nordiske arena i forhold til måden serien er produceret og lanceret? Og hvad er det, der har gjort serien så populær? Hør om NRKs ”supervision” og tankerne bag SKAM. 

I pausen serveres der "seff" lækre norske vafler med brunost, rømme og syltetøj! Der bliver også mulighed for at købe nyt unikt designet SKAM-merchandise og se udstillingen "ALT ER LOVE" på Schæffergården med flot SKAM-kunst lavet af de største SKAM-fans i verden. 

Målgruppe: For ALLE. Men primært for dem der fagligt, arbejdsmæssigt eller via deres studie interesserer sig for SKAM set med de medieteoretiske briller. Detaljeret program er på vej!

Moderatorteam: SKAM-konsulenten Marie Røthing Hørlyck og filmkonsulent Per Nielsen. 

Les mer om arrangementet og tilmeld deg her!

Billeder

image