Søg

Samtykkeerklæring Nyhedsbrev

Samtykkeerklæring

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev, accepterer du disse vilkår.

Tilmelding

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet, skal du kun oplyse din e-mailadresse. Vi registrerer ikke andre oplysninger i forbindelse med tilmeldingen.

Brug af din e-mailadresse

Når du har tilmeldt dig til vores nyhedsbreve, anvender vi din e-mailadresse til udsendelsen af nyhedsbreve, som indeholder information om, hvad der rører sig indenfor det nordiske sprogsamarbejde. Nyhedsbrevet udsendes 10 -12 gange årligt.

Nordisk Sprogkoordination deler ikke dine personlige oplysninger med tredje parter. Det er kun Sprogkoordinationens medarbejdere som har adgang denne information.

Indsamling af oplysninger

Nyhedsbrevet udsendes gennem underleverandøren Vocast og giver mulighed for at registrere anonyme oplysninger om dit brug af nyhedsbrevene, herunder om nyhedsbrevene åbnes, i hvor lang tid de er åbne, hvornår e-mailen/nyhedsbrevet slettes og om der klikkes på links.

De oplysninger vi indsamler om din brug af nyhedsbrevene, bruger vi til at forbedre vores tjeneste ved at oplysningerne gør os i stand til endnu bedre at kunne målrette og tilpasse indholdet efter modtagernes interesser.

Opbevaring af dine oplysninger

Dine oplysninger opbevares og behandles fortroligt og sikkert. Vores underleverandør Vocast har implementeret de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, så at dine oplysninger ikke behandles i strid med persondatalovgivningen.

Din e-mailadresse opbevares så længe du er tilmeldt vores nyhedsbrev eller så længe tjenesten tilbydes.

Afmelding af nyhedsbrev

Hvis du afmelder dig nyhedsbrevet, sletter vi din e-mailadresse i kontaktlisten for modtagelse af nyhedsbrev. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevene ved at klikke på ”afmeld nyhedsbrev”, som findes i bunden af nyhedsbrevene du modtager fra os.

Eventuelle anonymiserede data til statistiske formål slettes dog ikke, da de ikke kan spores tilbage til den oprindelige bruger.

Rettelse af oplysninger

Hvis du har ændringer til dine kontaktoplysninger, bedes du afmelde dig nyhedsbrevet og tilmelde dig på nyt med de rigtige oplysninger.