Søg

Nordiske Fonde

Nedenfor finder du en oversigt over vigtige nordiske fonde som yder støtte til projekter der falder ind under det nordiske kultur- og sprogsamarbejde. Centrale bidragsydere er Nordisk Kulturfond, Nordplus-programmerne og Kulturkontakt Nord.

 

Filmkontakt Nord

Fremmer og støtter internationaliseringen af nordiske kort- og dokumentarfilm.

 

Nordisk Kulturkontakt

Nordisk kulturkontakt är en officiell nordisk kulturinstitution. Organisationen administrerar tre nordiska stödprogram, bedriver ett nordiskt kulturcentrum och bibliotek i centrala Helsingfors samt arrangerar nordiska kulturevenemang. Verksamheten skapar fysiska, ekonomiska och digitala rum för kulturmöten i Norden.

 

NordForsk

Koordinerer og finansierer nordisk forskning.

 

Nordisk Højskolestipendium

Stipendieordningen er skabt for at øge interessen for de nordiske højskoler og styrke kendskabet til nordisk sprog og kultur.

 

Nordisk Kulturfond

Nordisk Kulturfond er et nordisk samarbejdsorgan, der har til opgave at støtte kultursamarbejde i bred forstand mellem de nordiske lande.

 

Nordisk Sommeruniversitets støtteordning

Nordisk Sommeruniversitet yder økonomisk støtte til studie- og forskningsaktiviteter.

 

Nordplus-programmerne

Nordplus programmerne spreder sig over de nordiske og baltiske lande, og på denne hjemmeside kan du søge om støtte til forskellige projekter og uddannelsesamarbejde for børn og unge, de på højre uddannelse, samt for voksenoplæring.